Öl-provning

Är du sugen på att lära dig mer om Öl?

Är du representant för ett företag eller ett gäng ölfantaster eller är du själv öl-nörd?

Då har du kommit rätt!

Varmt välkomna till ölprovning hos oss på Sláinte.

Ölprovning är en basprovning som fungerar som en slags ölskola där man får lära sig allt om öl. Under kvällen introduceras och provas ett brett spektra av olika öl, från det ljusaste till det mörkaste.

Peter Nygren kommer att guida er i Ölets fantastiska värld. Peter är en erfaren Ölhistoriker och ölkännare, VD och ägare av Brewmaster mälteri i Hovmantorp. Brewmaster mälteri är en storspelare på malt i Sverige. De säljer bland annat till Emmaboda Bryggeri, Ängöl, Remmarlöv Gårdsbryggeri och ett av våra närmaste bryggerier i Braås som brygger vår alldeles egna Sláinteöl samt Staglaberget: Kvarnagårdens Bryggeri.

* Lär er massor av fakta och historia kring öl
* 5 olika sorters öl
* Ölprovningen guidas av expert
* Snacka öl med andra ölfantaster
* Sitt i lugn och ro i vårt mysiga bibliotek
* Nötter och chips
Pris 399:-/pp (Minst 10 pers per tillfälle)
Pris inkl valfri huvudrätt, Kaffe eller Te 599:-

Ni väljer själva om ni vill äta innan eller efter ölprovningen. Vill ni äta innan så rekommenderar vi er att vara på plats minst 45 min före ölprovningen och lägga en notis till oss i bokningen så vi kan säkerställa att ert bord är redo.


Boka ölprovningen den 1 mars här!


Är ni ett sällskap på minst 10 personer som önskar en ölprovning i ett visst tema ett visst datum? Anmäl ert intresse här via vårt formulär, ange att ni önskar ölprovning i sista fliken, "övriga tillägg" så skapar vi ett evenemang bara för er. 

Céad Míle Fáilte.

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen