Photo by Johnny Cohen on Unsplash

Dublin Tradfest 2024

Häng med Slainte till Dublin Tradfest Temple Bar 25-29 januari 2024

Vi på Slainte vill så gärna ta med er till hjärtat som har fött vårt engagemang för Irländska pubar och irländska musik sessions. Vad passar inte bättre än att vi åker och besöker Dublin Tradfest Temple Bar 2024. Tradfest i Dublin är en årlig återkommande Irländsk musikfestival för traditionell Irländsk musik. Tradfesten i Dublin är en riktig musikfest utöver det vanliga, det spelas i kyrkor, i gathörnen på pubarna ja nästan överallt kan man lyssna på Irländsk musik i alla dess former. På många ställen måste man förboka biljetter och på en del ställen kostar biljetterna en slant. Helt fantastisk upplevelse att få vara med om en Tradfest.

Travel By Klangs Tony Klang och vår välkände Marcus Malmström från Sláinte är båda sanna Dublinnördar. Vi har tillsammans plockat ihop denna resa för att visa er varför vi är så förälskade i denna vackra unika stad.

 Utöver tradfest kommer vi förutom besök och provsmakning på Guinness storehouse hamna på destillerier där vi provar öl & whiskey. Vi åker ut till fiskehamnen Howth, besöker ”Harry Potter”-biblioteket på Trinity College och mycket därtill.

På kvällarna har vi bokat bord för er resenärer på kända pubar med god mat och ibland musikunderhållning. Vi har medvetet valt att åka med en liten grupp för gemytlighetens skull, så resan är begränsad till max 25 resenärer för att det ska bli så trevligt som möjligt för alla resenärer.

Denna resa i januari i år blev fullbokad på 3 veckor, så vänta inte för länge med att säkra din plats 

Läs mer vad som ingår, se priser och boka din resa här! 

Saint Patrick’s Day i Dublin 2024

Saint-Patricksfirandet i Dublin räknas till en av de absolut största kulturella firandena i världen. Man beräknar att över 100 000 besökare medverkar i firandet i Dublin varje år. Normalt sett brukar det vara 2 år innan man måste boka boende för att få plats på St Patricks helgen. Vi har i samarbete med Tony Klang AB säkrat 15 dubbelrum (varav 10 som går att göra om till trippelrum) på härliga Harding Hotel i utkanten av Templebardistriktet i Dublin där de absolut största festligheterna äger rum. 
Du har i detta formulär möjlighet att få förtur till de 30 platser som släpps med gångavstånd till festligheterna, 5 dagar innan vi släpper biljetterna för övrig publik. 2 biljetter kan bokas per namnrad och först anmäld kommer bli först erbjuden.  Du godkänner genom att använda formuläret att vi sparar dina uppgifter fram tills du aktivt tackar nej, mailar oss om att bli borttagen eller resan är fullbokad.

Anmälan är alltså INTE bindande så tipsa alla dina vänner du vill ha med dig till att anmäla sig för att få förtur till biljetterna. 

Lämna din intresseanmälan här, early-bird-biljetterna släpps inom kort! 

Resegaranti är ställt till Kammarkollegiet via Tony Klang AB orgnr 559188-8002
Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen